středa 19. srpna 2015

Kanystr na pitnou vodu s kohoutkem

Plastové kanystry s kohoutkem jsou vhodné i na. Praktické vylévání pomocí kohoutku s ventilem. Plastový kanystr na vodu s kohoutem, objem litrů. Skladem i další kanystry s kohoutem.


Nabídka byla rozšířena o plastové konve a lahve s širokým hrdlem pro kapalné i sypké materiály potravinářského průmyslu. Kanystry mají potravinářský atest. Osobní odběr nebo odeslání.


S vypouštěcím kohoutkem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Nabízíme nádoby na pitnou či dešťovou vodu a ostatní kapaliny - máme plastové kanystry, plastové sudy i plastové sudy s víkem s kohoutkem i bez. Sudy a kanystry jsou vyrobeny vyfukovací metodou z vysokomolekulárního polyetylenu (HDPE) s ochranou proti UV záření. Skládací kanystr na vodu , Folding Water Carrier od značky Easy Camp, se výborně hodí do kempu a na cesty. Výhodou je praktické vylévání pomocí kohoutku s ventilem. Je vhodný na přepravu pitné vody nebo jiných potravinářských produktů jako jsou šťávy, sirupy, vína a další.


Díky výpusti s kohoutkem lze tekutiny snadno vypouštet. Sud na dešťovou vodu 1l PH. Zasílací cena tohoto zboží je Kč. V naší nabídce naleznete širokou škálu kanystrů na pitnou vodu plastových.


Kanystr na pitnou vodu s kohoutkem

Vybrat si můžete provedení s výlevkou, s kohoutkem nebo stohovatelné. Na dlouhé vzdálenosti je vhodné s sebou vozit i dostatečnou zásobu vody. Pro tyto účely si můžete pořídit kanystr na vodu s kohoutkem , díky kterému si snadno vodu přečerpáte do menší nádoby, ze které můžete buď pít, nebo třeba doplnit vodu do chladiče. PLASTOVÝ KANYSTR S KOHOUTEM 15L UN Y1. Naše plastové nádoby můžete využít na pitnou či dešťovou vodu , ale i chemikálie.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. SKLÁDACÍ KANYSTR NA PITNOU VODU (s kohoutkem ) - LITRŮ. Mimo pitnou a teplou vodu. Darované kanystry umožní pitnou vodu snadněji přepravovat a déle uchovávat.


Kanystr na pitnou vodu s kohoutkem

Plastová nádoba nabízí dostatečný objem, snadnou manipulaci pomocí pevného kovového madla a jednoduché vypouštění přes plastový ventil. Má kompaktní rozměry a svým tvarem připomíná soudek. Je vhodná pro potraviny, takže ji můžete využít jako praktický barel na pitnou vodu. Všechny tyto vlastnosti ocení.


Výdejník na vodovodní řád POU, je zařízení opticky velice podobné výdejníkům na barelovou vodu , ale bez nutnosti nasazování barelů, je totiž napojený na vodovodní řád. Toto zařízení slouží k úpravě vody z vodovodního řádu, aby mělo požadovanou kvalitu, vhodnou ke každodenní konzumaci a zároveň vhodné teploty. Průsvitný litrový kanystr. Dobře těsnící vypouštěcí kohoutek ,možnost stohování více kanystrů na sebe, praktický tvar s madlem pro přenášení.


Díky použitému materiálu je vhodný i na pitnou vodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky