úterý 11. srpna 2015

Funkce trouby

Trouby s parní funkcí nabízejí funkce přípravy jídel, kdy se v horké sauně suroviny nevysuší, nevyplavou se z nich chutě ani vůně, dostanou potřebnou vlhkost a zvýrazní se jejich chuť. Maso bude šťavnaté a zvenku křehké, moučníky vláčné a nadýchané, chléb s křupavou kůrkou a zelenina si zachová krásnou přirozenou barvu i vitamíny. Jejich úkolem je co nejvíce zjednodušit proces přípravy jídla, přičemž s rostoucím technologickým pokrokem se značně zvyšuje jejich množství. Funkce elektrické trouby.


Vše, co zůstane, je trocha popela, kterou snadno setřete papírovou utěrkou. V závislosti na stupni znečištění trouby je možné zvolit jeden ze tří různých čisticích programů. Stisknětě Start a vaše trouby se postará o vše ostatní.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Některé kuchyňské trouby disponují funkcí pyrolytického čištění, při kterém se pečicí prostor zahřeje na bezmála 5°C. Tím se připečené nečistoty spálí na prach.


Test vyzkoušel tuto funkci u deseti spotřebičů. Při výběru vestavěné pečicí trouby zohledněte dispozice kuchyně, četnost používání spotřebiče a počet lidí v domácnosti. Díky tomu budete moc vybrat správnou velikost (rozměry a vnitřní objem) a potřebné funkce a vybavení trouby. Jestliže si pořídíte parní troubu s funkcí horkého vzduchu, plně ní nahradíte klasickou troubu a ještě získáte všechny plusy parního vaření. Ventilátor rozfoukává horký vzduch po celém prostoru trouby a pokrm je tak rovnoměrně propečený.


Ovládání mikrovlnné trouby je velice intuitivní, a to pomocí tlačítek a manuálního kolečka. Líbí se nám také bezpečnostní pojistka a příslušenství v podobě rámečku pro zabudování trouby do kuchyňské linky. Spotřebič nenabízí kromě základních programů žádné speciální funkce. Nemůžete zde tedy grilovat. Nebylo to jednoduché, protože každý z těchto produktů má své plusy i mínusy.


Funkce trouby

Zohlednili jsme i ty nejprodávanější vestavné trouby na trhu, porovnali funkce , cenu, výkon, zkrátka jsme prošťourali, co se dalo. Hledáte-li menší troubu například na chaty či pod venkovní kuchyni, můžete zvolit tzv. Po zapnutí funkce pyrolýza u vestavných trub Bosch se trouba nahřeje až na 4°C a spálí všechny připálené tuky a zbytky jídel.


Vařte, pečte, grilujte v jedné multifunkční troubě. Snadno tak dosáhnete důkladné čistoty. Nebo jděte ještě dál a pořiďte si multifunkční parní troubu, která vašim pokrmům dodá šťavnatost uvnitř a křupavost navenek.


Nyní vám za nákup vybraných modelů vrátíme peníze zpět. Multifunkční trouba, která má dotykově ovládané programovací hodiny IconTouch zobrazující teplotu v troubě a funkce trouby , rychlé předehřátí, funkci AquaClean a TouchFree povrch. Praktické funkce elektrické pečící trouby.


Elektrické vestavné trouby mají obvykle širokou škálu rozmanitých funkcí. Jaké jsou ty nejdůležitější? Změna funkce trouby Chcete-li změnit funkci trouby , několikrát stiskněte tlačítko nebo , dokud se nezobrazí požadovaná funkce trouby.


Vypnutí trouby Troubu vypnete pomocí vypínače. Rychlý ohřev Po výběru funkce trouby lze s pomocí dodatečné funkce Rychlý ohřev v relativně krátké době prázdnou troubu předehřát. Ačkoli je mezi nimi výrazný rozdíl, bývají často vzájemně zaměňovány. Ventilátor má za úkol rovnoměrně rozhánět vzduch v troubě a udržovat v celém prostoru trouby stejnou teplotu.


To umožňuje pečení více plechů zároveň. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Trouby a sporáky Čisticí prostředky, plechy na pečení, výsuvné kolejničky a další.


Mikrovlnné trouby Čisticí prostředky, Crisp talíře, parní hrnce a další. Varné desky Čisticí prostředky, škrabky, mezikusy a další. Odsavače par Čisticí prostředky, uhlíkové filtry, zpětné klapky a další.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky