čtvrtek 6. srpna 2015

Tescoma delicia vykrajovátka

Tescoma delicia vykrajovátka

Pak vás čeká další velká výzva – dát mu ten správný tvar. Spoustu krásných motivů vám pomohou bez námahy vykouzlit vychytaná vykrajovátka či designová razítka DELÍCIA. Užijte si kreativní pečení s TESCOMOU. Vynikající pro snadné vykrajování různých velikostí cukroví z lineckého, perníkového i sušenkového těsta.


Vykrajovátka jsou oboustranná, stohovatelná a dokonale skladná. Originální vykrajovátka na domácí cukroví. V nabídce velká vykrajovátka na perníkového velikonočního beránka, sněhuláka, vánoční hvězdu, velikonoční vajíčko a čtyřlístek, tvořítka na ravioli, garganelli, pečené košíčky, koblížky a donuty, domácí housky, kasierky, rozetky, šneky a croissanty. Vynikající pro vykrajování velikonočního cukroví, obsahuje vykrajovátek a kroužek pro jejich snadné uložení.


Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, vhodné do myčky. Vynikající pro přípravu vánočního stromečku z domácího perníku i jako tradiční vykrajovátka ve tvaru hvězdice. Návod a recept uvnitř balení. Po použití umyjte a osušte, nemyjte v myčce. Linecké cukroví musí krásně vonět, skvěle chutnat i perfektně vypadat.


Tescoma delicia vykrajovátka

V čem jsou tradiční vykrajovátka na linecké DELÍCIA výjimečná? V kompaktním balení se ukrývají dvě vykrajovátka , každé se dvěma vykrajovacími čepelemi, jimiž vykrojíte čtyři různé velikosti cukroví stejného tvaru. Nejmenší kuřátko má výšku mm, největší pak 103mm. Oboustranná vykrajovátka jsou ideální pomocník pro pečení originálních perníčků a sušenek!


Unikátní sady vykrajovátek, razítek na sušenky, tvořítek na vafle atd. Dvě kulatá vykrajovátka s rovným a vlnitým okrajem a šest mini vykrajovátek s vánočními motivy pro vykrojení středů. Křehká máslová dobrota s motivy zajíčků, kuřátek, beránků, tulipánů, motýlků a pochopitelně vajíček bude jistě ozdobou vaší sváteční tabule. Každá souprava obsahuje velká kolečka s hladkým a zvlněným okrajem a dále mini vykrajovátek s tematickými dekory pro vykrojení středů. Jaké další výhody mají vánoční vykrajovátka na linecké cukroví DELÍCIA?


Mérőedények, mérlegek és hőmérők. Výrobek je vhodný do myčky nádobí. Pro přípravu orinálního vánočního curkoví či perníčků skvěle poslouží vykrajovátka od Tescomy. TESCOMA oboustranná vykrajovátka motýlci DELÍCIA, velikosti - Motiv motýlků nemůže ve vašem pekařském portfoliu rozhodně… Kč – 1Kč v obchod. Tescoma Delicia oboustranná vykrajovátka motýlci velikosti.


Snadné vykrajování různých velikostí cukroví. Jaké mají vykrajovátka na linecké DELÍCIA další výhody? Materiál: vysoce odolný plast. Oboustraná vykrajovátka Tescoma jsou velmi skladná a jednoduše se čistí.


Tescoma delicia vykrajovátka

VÁHY KUCHYŇSKÉ TESCOMA DELICIA TESCOMA ACCURA SOENHLE ORION BOTTI. TEPLOMĚRY KUCHYŇSKÉ GRADIUS PRESTO DELICIA. Dvě oboustranná vykrajovátka a čtyři různé velikosti pro přípravu cukroví ve tvaru kuřátka z lineckého, perníkového nebo sušenkové těsta, které se skvěle hodí na období Velikonoc. Chcete vedieť, či je cena 4. Mezi zákazníky je tento výrobek velmi oblíbený, oboustranná vykrajovátka dokonce získala prestižní ocenění RED DOT DESIGN AWARD.


Na rozdíl od klasických kovových vykrajovátek se nedeformují, nikdy nerezaví, nezachází a lze je mýt v myčce nádobí. Orion Forma nerezová na trdelník.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky