středa 26. srpna 2015

Žehlička tefal easygliss fv3922e0

To je v rámci našeho srovnávacího testu nadprůměrná hodnota, se kterou lze jednoduše vyžehlit i pomačkané prádlo. Funkcia Automatic Steam nastavuje množstvo pary podľa typu prádla, pre ľahké a vysoko precízne žehlenie. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu.


EasyGliss , nejrychlejší a nejsnazší žehlení se značkou Tefal EasyGliss je rychlá a snadno použitelná napařovací žehlička s žehlicí plochou s kluzností N°od společnosti Tefal. Její smaltovaná keramická žehlicí plocha zaručuje dokonalé a rychlé žehlení, které očekáváte od značky Tefal. Díky mimořádně kluzné ploše Durilium AirGlide zkrátíte neoblíbenou činnost na minimum. Je vybavena mimořádně kluznou plochou Durilium AirGlide, extra velkým plnícím otvorem a ergonomickým ovládáním. Free Shipping Available.


Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. When Home Is The Space You Use For Work, Rest and Play.


Browse Our Time at Home Heroes. Dále nabízí automatickou kombinaci páry a teploty podle druhu tkaniny pro extra snadné žehlení. Rad Easygliss značky Tefal s najrýchlejším a najľahším kĺzaním.


Jej žehliaca plocha značky Tefal z keramického smaltu poskytuje ten najlepší pocit z dokonalého kĺzania na rýchle. Grejna ploča sa keramičkom oblogom omogućava najveću lakoću klizanja za najbrže peglanje. Vrhunska grejna ploča: Besprekorno klizanje za brzo i jednostavno peglanje.


A zománcozott kerámia vasalótalp a Tefal legkiválóbban sikló és ezzel gyors vasalást biztosító termékévé teszi. Vďaka mimoriadnej klznejnbsp;ploche Durilium AirGlide skrátite neobľúbenú činnosť na minimum. Easygliss , a Tefal leggyorsabban és legkönnyedebben sikló vasalója.


Rychlé a snadné žehlení. Easygliss je vybavena naší nejlepší kluznou technologií žehlicí plochy Durilium Airglide. Durilium Airglide přináší nejvyšší kluznost značky Tefal a zajišťruje zároveň maximální distribuci páry, aby vaše žehlení bylo rychlé a snadné. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává.


Žehlička tefal easygliss fv3922e0

Věříme ale, že si vybe. See all the product information. Ratings and reviews of Tefal Easygliss 22. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.


Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Funkce Automatic Steam nastavuje množství páry podle typu prádla pro lehké a vysoce precizní žehlení. Komfortní žehlení zajišťuje kvalitní žehlicí plocha Durilium AirGlide. Napařovací žehlička od značky Tefal je vybavena kvalitní žehlicí plochou Durilium Airglide. Pro zjednodušení žehlení je žehlička Easygliss vybavena automatickou regulaci páry a má kvalitně navrženou špičku, s kterou se dostanete i na obtížně dostupná místa.


Žehlička tefal easygliss fv3922e0

Tím zajistíte při žehlení dlouhodobý vysoký výkon páry a prodloužíte životnost žehličky. Pro pohodlné a rychlé plnění nádržky má Tefal Easygliss velký plnící otvor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky