pátek 28. srpna 2015

Zástěna ke kamnům

Tepelná zástěna ke kamnům. Chcete ochránit svůj nábytek, který máte vedle svých kamen? Máte v blízkosti rostlinu či věc citlivou na teplo? Tento problém Vám vyřeší tato naše tepelná zástěna.


Zástěna za kamna REFLEX 92x61cm se stoj. Je určena k ochraně okolí tepelných zdrojů před sálavým teplem pro teploty do °C. Rozměry desky 92xcm. Vážení zákazníci, v souladu s vládním nařízením z 14. Slouží k ochraně okolí tepelných zdrojů pro teploty přibližně 100st.


Hodnocení produktu:. KRBOVÁ ZÁSTĚNA Ozdobná ocelová zástěna ke krbu, radiátoru nebo kamnům , práškově lakovaná. Pevná síť chrání před jiskrami z krbu. Dekorativní kování představuje ozdobu. Výrobek mne mile překvapil, je stabilní, pevný a přitom je skrze něj dobře vidět na oheň.


Bála jsem se, že zástěna bude malá, ale je pro tyto účely naprosto dostatečná. Zdravím, použijet strýčka Googla s zadejte si tepelná zástěna ke kamnům - vyhledávat můžete jak odkazech, tak v obrázkách. Ceny jsou bohužel poměrně vysoké, ale pokud máte v doma či v okolí zručného kutila, lze zástěnu vyrobit svépomocí např.


Možnost zakoupit kování pro montáž na stěnu (montáž je jednoduchá). Sklo si můžete vybrat průhledné, mléčné, kouřové. Hranu brus nebo fazetu. Popis: Prodám starou litinovou zástěnu ke kamnům.


Zástěna ke kamnům

Příslušenství ke krbům a kamnům Pokud vaše kliknutí na příslušenství nebylo náhodné, pak předpokládáme, že krbová kamna již máte. Jejich výběr není hračka, můžeme vás ale uklidnit, nepřeberné množství příslušenství vám vrásky na čele dělat nebude. Všechno nabízené zboží je kvalitní a užitečné.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Aukro Starožitnosti a Umění Starožitnosti Předměty z kovů Ostatní. Nabídka už bohužel skončila,.


Potřebujete-li vytvořit zástěnu či pozměnit uspořádání místnosti (případně venkovního posezení), paraván pro vás bude tou správnou volbou. Bez jakýchkoli stavebních úprav můžete rozdělit místnost a získat tak koutek jen pro sebe. V naší nabídce naleznete paravány vhodné pro použití v bytech, kancelářích a restauracích. Pro zahrady a terasy poté máme k. Stojan na dřevo Hvid je bílý dřevěný otevřený regál na palivové dřevo ke krbu. Kamna a příslušenství Příslušenství kamnařina Příslušenství ke kamnům Termofolie-Al hadice -zástěny.


Díly 20x60x20cm Obrázky u zboží mohou být v některých případech pouze i. Ideální volbou jsou především všude tam, kde jsou malé děti nebo domácí mazlíčci. Krbová zástěna chrání horké části otevřených i zavřených krbů před dotykem. V našem e-shopu máme pro vás připravené krbové zábrany a paravány různých rozměrů.


Inzerát plechová zástěna ke kamnům v okrese Karviná, cena dohodou, od liboxx na Sbazar. Ochraná zástěna má za úkol odrážet teplo vedoucí k ní a ochránit tím nábytek a zabránit jeho poškození nebo vznícení. Ochraná reflexní zástěna je vyráběna v orámování z polyetylenové pěny s objemovou strukturou polymerů se dvěma reflexními povrchy hliníkové folie profily s pozinkovaného plechu. Stylové a praktické vanové zástěny. Vanová zástěna se vám proto bude hodit všude, kde by nevypadal hezky závěs, případně když nechcete pořizovat krytý sprchový kout.


Praktická zástěna před kamna či krb, slouží jako zábrana pro děti, domácí zvířata. Skladem v prodejnách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky