pátek 7. srpna 2015

Garáž wader

Velká dětská garáž patra s dráhou 3m a spoustou funkcí - myčka, benzínová pumpa, servisní stanice ani výtah nesmí ve správné garáži chybět. Garáž lze složit a odnést nebo vzít s sebou na cesty. Součástí jsou malá autíčka. Zboží WADER skladem umíme doručit už v den objednávky!


Garáž wader

Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Mega garáž se patry poskytne všem vašim autíčkům Kid Cars zasloužený odpočinek. Autíčka si tady budou připadat jako v lázních. Pestrobarevná plastová garáž se bude vyjímat v každém dětském pokojíčku. Детский паркинг с трассой Kid Cars 3D.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Waders are birds commonly found along shorelines and mudflats that wade in order to forage for food (such as insects or crustaceans) in the mud or sand. They are called shorebirds in North America, where the term wader is used to refer to long-legged wading birds such as storks and herons. Hračka má hned několik funkcí – myčka, benzínová pumpa, výtah a servisní stanice. Garáž má myčku aut, výtah, servis a další četné příslušenství, včetně malých autíček.


Krasně barevná garáž je velká 48x40xcm. Vyrobená z kvalitního plastu. The set of Kid Cars 3D series including a 2-storey garage is suitable for children aged months and above.


The two-storey garage has a spiral track and a long drive. Garáž je třípatrová a jde snadno přenášet. SPECIÁL - Souboj tří prezidentů!


Porazí Zemanův Superb Klausovo Audi a Havlovo BMW? Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Wader Mega garáž od 9Kč - Heureka.


Farebná plastová garáž s parádnou metra dlhou dráhou. Užite si veľa zábavy na dráhe a na záver svoje autíčka zaparkujte do garáže. Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.


Kategorie Hopsadla a gymnastické míče Hračky holčičí Doktorky Kuchyňky a nádobíčka Mozaiky a korálky Ostatní holčičí Panenky a jejich doplňky Sady krás. Díky mechanismu na zvedání a vysypávání nádoby na smetí a kontrolnímu otvoru na boku auta umožňuje spoustu zábavy, podporuje dětskou tvořivost a technické myšlení a určitě se stane oblíbenou hračkou Vašeho dítěte. Kromě parkování v patře a zábavných sjezdů, mohou načerpat palivo, umýt autíčko v myčce a také ho servisovat.


V širokom portfóliu hračiek nájdete nákladné auto, pieskovisko, odrážadlo, garáž , kuchynku a. Pieskovisko, auto, garáž , kuchynka, odrážadlo sú vyrábané z bezpečného a odolného plastu. Všetky informácie o produkte. Vzhledem k mimořádným okolnostem nemusí Maxík doručovat hračky tak rychle, jak jste zvyklí. Mít vlastní nádobíčko, je velkou výhodou, aby mohla i svým panenkám připravit výborné jídlo a pití. Velká hrací MEGA garáž WADER je sen každého kluka.


Třípatrová garáž obsahuje autoservis, výtah, parkoviště, kruhový objezd. Celková délka silnice je m. Tato hrací sada má dráhu dlouhou metrů a je vyrobena z nezávadného plastu. Vlastnosti:- Dvoch poschodová garáž je.


Pestrofarebná plastová garáž sa bude vynímať v každej detskej izbičke. Je zde myčka včetně válců, zvedací rampa pro servis aut, benzina, zvedací výtah, držadlo pro přenos, zvedací závora a dlouhá dráha.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky