pátek 21. srpna 2015

Plastové misky do mikrovlnky

Příprava pokrmů v mikrovlnné troubě je rychlá a praktická. Ve speciálním nádobí jídlo ohřejete, uložíte v lednici, a nově dokonce i uvaříte! Pokud dovnitř vložíte plastové věci, které tam nemají co dělat, můžete si rovnou vybírat novou troubu, protože rozteklou hmotu z ní nikdy nedostanete. Celý otočný talíř skončí v koši.


Je pravda, že pokud dáte houbičku do mikrovlnky na sekun zbavíte ji všech bakterií. Nádobí do mikrovlnné trouby. Termo jednorázové misky z penového polystyrénu vhodné pre donáškové služby, reštaurácie, rýchle občerstvenie. Jednorázové plastové vaničky a kelímky. Vhodné na šaláty, nátierky, ovocie ale aj na technické použitie.


Na rozdíl od mikrovlnky můžete většinu plastových misek do myčky bez obav dávat. Jediné, s čím musíte počítat, jsou zbytky vody, takže je nutné misky i po umytí ručně osušit. Detail produktu Do obchodu. Varianty (5) 4Kč Börn. Absolutně těsný, s otvorem ve víčku pro ún.


Nemůže se něco stát když dám plastové misky s jídlem do mikrovlnné trouby? Všeobecná online poradna - auto moto - dům a byt - zahrada - vaření - zdraví - sport - PC - kutilství - společnost - móda - zvířata. Funkčnost Misky jsou vhodné pro každého pejska.


Dvě plastové misky jsou opatřeny podtáckem, který zachycuje veškeré nečistoty a rozlitou vodu. Vybírat můžete z několika barevných variant. Součástí balení jsou dvě nerezové misky , které můžete do podtácku zasadit, pohodlně vyjmout a umýt dle potřeby. Dóza hranatá PRACTIC, 5L je praktickým pomocníkem v domácnosti k uchovávání potravin.


Dózu lze mýt v myčce, dávat ji do mikrovlnky i do mrazáku. Je vyrobena z vysoce kvalitního plastu, který je zdravotně nezávadný. DEDRA Jídlotransportér.


Představujeme Ti vychytanou řadu pomoc. Miska je určena pro teplé i studené potraviny - použitelná v tepelném rozsahu od -st. Slouží k servírování, přípravě i uchování potravin. K dostání jsou v mnoha barvách a velikostech, často ve formě praktických sad.


K velkým výhodám plastových misek patří lehkost a odolnost. Pouze prodejna supermarketu Eva. Vyberajte si Misy a misky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


Dále zde naleznete další zajímavá související témata. Dobrý den,koupila jsem si misky na vařená vejce pu…. Pred tým, než ich dáte do mikrovlnky , poriadne si to rozmyslite. Miska FUSION Diet Revolution 15xcm. Miska na vařená vejce PURITY MicroWave, ks.


Plastový riad do mikrovlnky. To nie je žiadny problém – zvyšky prídu do plastovej misky. Súprava veľkých misiek s objemom 7ml Súprava sa skladá z veľkých farebných misiek s viečkami (biela, hnedá, tyrkysová). S hermetickými viečkami.


Tri misy s objemom 15 2a 4ml vynikajúce pre spracovanie a odmeranie surovín pri príprave sladkých a slaných pokrmov. Tescoma misky plastové DELÍCIA, súprava ks. Vybavené odmerkou, lievikom a rukoväťou.


Vyrobené z prvotriedneho odolného plastu, vhodné do chladničky, mikrovlnky a do umývačky. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky