úterý 18. srpna 2015

Fagor odsavač

Osvětlení, Zpětná klapka. Odsavač je vybaven mechanickým ovládáním. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Fagor odsavač

Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Ostrůvkový odsavač par FAGOR CFC-40AX je v nerezovém provedení s průměrem 3cm. Digestoř Faber je synonymem pro kvalitu a bezpečnost. Spolu se silným estetickým rozměrem, pětiletou zárukou a mnohaletou tradicí jsou digestoře Faber tou nejlepší volbou do Vaší kuchyně.


Kvalitné, dizajnové odsávače. Omyvatelný filtr a LED osvětlení dělají z tohoto odsavače par skvělého pomocníka při vaření. Free Shipping Available. Order By 9pm For Next Day Delivery!


Full Range Of GE Bulbs Online. Guaranteed Next Day UK Delivery! Osvetlenie pracovnej plochy zaisťujú halogénové žiarovky. Toto osvetlenie dokonale osvieti pracovnú plochu. FAGOR , MASTERCOOK NÁHRADNÍ DÍLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ.


Pro usnadnění dohledávání dílu uveďte prosím výrobní číslo vašeho spotřebiče nebo ofoťte výrobní štítek. Odsávač má rýchlosti odťahu. Po uplynutí záruční lhůty Vám opravíme odsavač jakékoli značky. Práve kvôli jeho vlastnostiam je neoddeliteľnou súčasťou každej kuchyne. Ako si vybrať ten správny odsávač pár?


Fagor odsavač

Mora OP 6W disponuje rychlostmi výkonu, tlačítkovým ovládáním, LED osvětlením a tukovým filtrem proti mastnotám ve formě tkaniny. Teleskopický odsavač par FAGOR AF3-6XB. Italská značka Faber je jedničkou mezi digestořemi na evropském trhu. Díky více než šedesátileté tradici může nabídnout to nejlepší k naplnění vašich představ a požadavků na design i technické parametry.


Nákupem novějšího modelu digestoře získáte opět plnou záruku, ale hlavně vyspělejší technologie, které se odrazí na nižší spotřebě el. V našem rádci Vám také poradíme jak vybrat odsavač par, na co nezapomenout a na jaké parametry se zaměřit. Výsuvný, výklopný odsavač par. Nyní budete dýchat ve své kuchyni čistý vzduch, bez hluku a to. Dotykové ovládání EASY.


Fagor odsavač

Ovláda sa pomocou elektronického ovládania Touch Control Pro. Maximálny výkon odsávača je 8mza hodinu. Na výber máte zo rýchlostí výkonu. Funkcia OOxygen vám zaistí bezhlučnú. Vestavný odsavač par výsuvný model OT 9X Recirkulace Čerstvý vzduch pro váš prostor Provoz recirkulace se používá tehdy, pokud interiér kuchyně neumožní odtah přes zeď nebo do komína.


Pro provoz recirkulace je nutný speciální uhlíkový filtr, který zachycuje hlavně pachy z vaření a musí se pravidelně měnit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky