pátek 21. srpna 2015

Pivní džbán

Pivní koupele provádíme v samostatné místnosti,kde není přítomný nikdo jiný a proto budete mít maximální soukromí. Dále nabízíme několik druhů masáží a zábalů. Chceme potěšit všechny pravé pivaře, pivní fajnšmekry a znalce. Vybavte se u nás ručně výráběnými půllitry, korbely, džbány, pivní literaturou a dalšími originálními dárky.


Pivní džbán na piva zelený Pivní Dárky. Skladem Akce NNovinka Ručně vyráběné zboží 740. Originální keramické nádoby na vodu i na pivo umí nejlépe české a slovenské ruce. Poháry, korbely, džbány a džbánky z keramiky najdete.


Keramický pivní džbán vyrobený tradiční ruční výrobou o objemu l. Sklenice Radegast 5l. Pivní půllitr s vlastní fotkou Půllitr s gravírovanou fotkou je skvělý dárek k narozeninám, svátku nebo vánocům. Pokud byste chtěli na půllitr pouze vlastní text, lze i to zařídit. Samozřejmě, že na půllitru nemusí být jen portrét, ale i např.


Pivní džbán

AD pivní Cash and Carry, s. Specializovaný maloobchod s pivem v sudech i ostatních baleních, destiláty, nealko nápoji a vínem. Dýchne na Vás atmosféra osmdesátých let. Vybavení hotelu jsme totiž přizpůsobili tak, aby zapadalo do retro stylu. Dříve bylo běžné i kovové víko opatřené malým pantem a zobáčkem pro pohodlné odklápění.


Touto vychytávkou bývaly opatřeny i tradiční pivní sklenice (korbel, krígl). Dnes už jde spíš o kuriozitu. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Pivní džbán

Pro naražení sudu s pivem je nutná narážecí hlava. Slouží k propojení výčepního zařízení a sudu. Na českém trhu pivovary používají druh narážecích hlav. Naražežecí hlava bajonet, narážecí hlava plochá (žehlička) a narážecí hlava kombi. Vám ošetříme konopným zábalem s vysokým obsahem konopného oleje,který regeneruje pohybový aparát a vyživuje pokožku.


Konopný zábal hydratuje a tlumí projevy stárnutí. Tenhle 5l skleněný pivní džbán je cesta, jak si přinést domů z hospody pivo a efektně si ho natočit. Balónkem dodáte potřebný tlak a už se jen těšíte na první doušek. Právě si zobrazuješ nalezené výsledky hledaného výrazu pivní džbán.


Pokud k tomuto spojení nevidíš správný výsledek a znáš ho, pomoz nám obohatit tento slovník a vlož jeho definici díky jednoduchému formuláři. Objelitry (piva). V internetovém prodeji exkluzívně v našem obchodě!


Džbán se hodí na zahradní grilov. Aukce 6Kč s dopravou 7Kč. Kup teď 4Kč s dopravou 6Kč. Vyberte si z naší obrovské nabídky dárků pro všechny příznivce dobrého alkoholu a piva. Našimi dárky potěšíte jak muže tak, ženy.


Přesvědčte se sami, že naše nabídka je pestrá a vstupte. Perfektní hrnek pro každého správného pivaře. Je pravda, že přes pracovní dobu asi není moc vhodné pít kávu nebo čaj s pivní sklenice, proto je tento originální hrnek ideální náhradou.


Hlavně v odpoledních hodinách vás správně na motivuje na večerní pivo. Rodinný pivovar Bernard v Humpolci je tradičním výrobcem předního českého piva. Informace o sortimentu, ocenění, historii pivovaru, seznam obchodních míst, možnost objednávky magazínu Vlastní cestou a pozvánka na každoroční legendární Bernardfest.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky