pátek 14. srpna 2015

Jak udělat popcorn v mikrovlnce

Jak udělat popcorn v mikrovlnce

To podle odborníků naznačuje, že diacetyl vstupuje do vzduchu a plic, když je popcorn v mikrovlnce ohříván. Musíte však vědět, jak na to, a v ideálním případě pořídit i správnou kukuřici. Popcorn dávné historie. Tato pochutina má svůj původ v Americe, kdy byla speciální odrůda pukavé kukuřice důležitou složkou každodenní stravy indiánských kmenů. Pukání kukuřičných zrn působilo na Indiány magicky a uctívali tím své bohy.


Jak udělat popcorn v mikrovlnce

Aztékové dokonce měli svého boha. Pěkný večer přeji Chtěla bych se zeptat, zda se Vám daří připravit popcorn v mikrovlnné troubě tak, aby nezbylo moc nevyprsklých zrnek nebo naopak aby se nespálil? Před chvílí jsem na něho dostala chuť a výsledek je tradiční (alespoň u mě): spousta zrnek v celku a půlka popcornu páchnoucí spáleninou.


Poté popcorn nasypte do hnědého svačinového sáčku a zatřepejte s ním, aby se ingredience promísily. V mikrovlnce by se sáček s popcornem měl točit dvě a půl až tři minuty, přičemž doba mezi pukáním zrnek by neměla být delší než dvě. Olej rozehřívejte v hrnci, dokud se v něm nezačnou dělat bublinky. Domácí popcorn (slaný) - recept: 1. Pak dovnitř nasypte kukuřici tak, aby zakrývala dno hrnce.


Nyní je popcorn velmi oblíbený a můžeme jej připravovat také doma – v mikrovlnné troubě, ve speciálním popcornovači nebo na hlubší pánvi. Zahříváním zrnek kukuřice dojde k jejich puknutí a převrácení naruby, kdy popcorn dostane tvar jakéhosi květu. Odešla nám mikrovlnka, už jsme sice objednali novou, ale ještě není skladem. No problém je v tom, že si chlap NUTNĚ musí udělat popcorn (máme ten klasický v sáčku do mikrovlnky) a pořád tady chodí a vymýšlí různé varianty Chtěla bych mu to zjednodušit, prostě ho jinak neudělá že? Oblíbené jak mezi dětmi, tak mezi dospělými.


Doporučuji použít nádobu z varného skla, neboť při tomto procesu vznikne dosti vysoká teplota. Sama jsem to nezkoušela. How to make SLIDING GUIDE for TABLE SAW ️ SLIDER⬅️ EXACT Cuts #128512; - Duration: 14:30. Jak připravit kupované rybí prsty v mikrovlnce ? Ony asi budou předsmažené, takže správná úprava je DOsmažit. Sedím u compu a poslouchám a čmuchám vůni máslovýho popcornu, kterej sem si koupila v jednom hypermarketu (reklama zlaťáky, osel, stačí málo na nákup v ?)!


Jak udělat popcorn v mikrovlnce

Popkorn v mikrovlnce není nic zvláštního, až na to, že jsme si tu mikrovlnku vyrobili sami :-D. Ahojky, kup si jenom přírodní kukuřici - ty zrníčka a udělej to v hrnci na minimum tuku a solit se to nemusí vůbec! Párky poslední dobou taky ohřívám v mikrovlnce , už jen proto, že je to rychlejší a neušpinim hrnec. Buď párky trošku propíchnu vidličkou a zvolim menší výkon na vyšší čas, nebo párky šoupnu do mikrotenového sáčku, malinko k nim dovnitř nacákám vodu a sáček uzavřu tak, aby se ve vnitř sice vytvořila pára, ale zároveň aby nevybouchl pod tlakem ohřátého. Naopak: je lepší zjistit, jak málo iniciativu a přesně podle pokynů na obalu.


Jak uvařit vajíčko v mikrovlnce. Vajíčka jsou jedna z nejdostupnějších a přitom nejvydatnějších ingrediencí. Ačkoliv příprava vajec na různé způsoby je na sporáku poměrně jednoduchá, jejich vaření v mikrovlnné troubě je ještě rychlejší a po.


Možná jste studentem, kterému na koleji chybí sporák. Nebo je prostě jen méně pravděpodobné, že při práci s mikrovlnkou něco zapálíte. Ať už jsou vaše důvody jakékoli, přečtěte si, jak připravit těstovi. Nalijte rozpuštěného másla na popcorn v sáčku, přidáme sůl podle chuti a důkladně protřepejte tašku nahoru a dolů promícháme up. To bude chutnat mnohem lépe, než cokoli, co by mohlo připravit v mikrovlnné troubě a budete vědět (a být schopen vyslovit), vše, co je v něm.


Nemáš okna v kuchyni zamlžená od páry. Nastavíš časovač a je to. Je méně nádobí, neboť v hezké mikrovlnné misce můžeš podávat brambory přímo na stůl. Když v mikrovlnce přeci jen něco přeteče, uklízení je jednodušší než mýt celý sporák.


Jak udělat popcorn v mikrovlnce

Občas ale pach v mikrovlnce přetrvává i dlouhé dny. Jak tedy nežádoucí zápach co nejúčinněji a nejrychleji odstranit. Záleží jen na Vás, jaké se rozhodnete vyzkoušet a stanou se pro Vás těmi fungujícími a zaručenými návody, ke kterým se v případě potřeby budete vracet.


Jak rozpustit čokoládu s tukem. Podrobný postup jak na to najdete v boxících č. Tuk může být jak rostlinného, tak živočišného původu, tedy olej, máslo i sádlo. Dokonce i smetana, jak vyčtete z boxíku č. Rýži dělám v mikrovlnce už dlouho, podobně jako Jana R. Někdy se stane, že ještě není dostatečně měkká, tak stačí jen přilít trochu vody a na minutku zapnout MW.


Osobně si to moc nedokážu představit, pokud to není mikrovlnka s grilem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky