úterý 25. srpna 2015

Monoklimatická chladnička siemens

Monoklimatická chladnička siemens

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Navíc s výsuvnou policí easyAccess Shelf pro snadné ukládání potravin a přehled.


Užívejte si plnou kontrolu nad uskladněním a čerstvostí vašich potravin. Udělujte chladničce pokyny pouhým přejetím prstu, perfektní přehled o aktuálním nastavení vám zajistí přehledný dotykový displej. FLEXIBILNÍ PORADCE ONLINE DNÍ V TÝDNU, DENNĚ DO 23°° Poradíme Vám samozřejmě telefonicky. V této oblasti máme několik let zkušeností, rádi s Vámi probereme vše potřebné.


Aby hovězí maso zůstalo jasně rudé a zelenina barevná a křupavá, je jim třeba zajistit optimální skladovací podmínky. Tato chladnička obsahuje dva odd. Hodnotenie produktu: 1 1 (Perfektný) recenzia. Pokiaľ má domácnosť viac ako členov, je ideálna monoklimatická chladnička s objemom až 4litrov. Monoklimatické ledničky.


Chladnička bez mrazáku by mala spĺňať – litrov na osobu. Volně stojící monoklimatická chladnička má velký objem v chladící části a snadno se s ní manipuluje. Vestavná lednice bez mrazáku je zabudovaná v kuchyňské lince, tudíž šetří místo a není vidět. Malá monoklimatická lednice se hodí se do menších domácností nebo ji můžete využít jako minibar.


A odvtedy prepájame technológie zajtrajška s výnimočným dizajnom. Tento šikovný systém byl navržen, aby udržoval optimální teplotu v chladničce bez ohledu na to, jak často ji otevíráte. Siemens Vestavná chladnička KI21RAD30. Vstavaná monoklimatická chladnička SIEMENS KI 81RAF má v chladiacej časti políc.


Ten má špeciálnu konštrukciu, ktorá sa stará o to, aby bola zachovaná prirodzená vlhkosť. Pro uložení ovoce a zeleniny má chladnička prostornou zásuvku z průhledného plastu, kam se snadno vejde i větší zelenina. Vestavná monoklimatická chladnička KU15RAZeleninový kontejner s víkem - ideální místo pro udržení ovoce a zeleniny.


Vždy dobrý přehled s perfek. Přihrádka hyperFresh plus s regulací vlhkosti udrží ovoce a zeleninu až 2x déle čerstvou. Takáto chladnička sa hodí predovšetkým pre väčšie rodiny, ktoré potrebujú ukladať do chladničky väčšie množstvo jedla a potravín. Vďaka absencii mrazničky býva totiž kapacita monoklimatických chladničiek podstatne.


Od té doby kombinujeme technologie zítřka s osobitým designem. Elektronická regulace teploty: jednoduše a přehledně nastavíte požadovanou teplotu. Udržuje vnitřní vzduch dostatečně vlhký, aby potraviny. Uchováva v sebe potraviny životne dôležité pre našu existenciu. Preto je výber kvalitnej chladničky dôležitým krokom, ktorý nemôžete unáhliť.


Energetický štítek Informační list. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. HydroFresh Box HydroFresh Box je ideální pro ukládání ovoce a zeleniny.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky