pátek 28. srpna 2015

Fiskars nůž

Fiskars nůž

If you love gardening, you’ll want the best possible tools for every garden task. Whether you are weeding, chopping, sweeping, pruning or clearing snow and ice, our tools make things easier and more efficient year in, year out. Tyto nože umožňují dosáhnout maximálního v. Ať už máte zájem o zahradničení, krásné zboží pro domácnost nebo řemeslné výrobky, máme všechno. Their cutting power is boosted by an ingenious gear mechanism and they have sharp, quality.


Finské značky a za skvělé ceny. Fiskars nabízí širokou škálu kvalitních potřeb. Nože - Nůž : Nabídka kvalitních značkových nožů. Nože s pevným ostřím, zavírací nože, kapesní nože, lovecké nože, kuchyňské nože, meče, dýky.


Víte jak správně brousit nože? Byly navrženy pro každodenní používání v kuchyni se zvláštním důrazem na ergonomii, praktičnost a bezpečnost. Díky dlouhému modernímu držadlu se v ruce drží pohodlně a pevně.


Fiskars nůž

Rukojeti jsou ergonomicky navrženy tak, aby poskytovaly pohodlí při práci a zároveň vypadaly moderně. Thanks to titanium’s innate properties, they are lightweight and easy to handle. The ergonomic design provides the perfect grip, comfort and safety.


Tradiční kuchařský nůž s vysokou čepelí, vhodný ke krájení zeleniny i masa. Azóta több mint milliárd eladott olló bizonyítja, mennyire szeretik és használják a világ minden pontján ollóinkat. Csatlakozzon hozzánk, és ünnepelje velünk az 50.


Fiskars nůž

New and Used Vehicles and Parts. Free Shipping Available. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. S rukojetí je napevno spojena nýtem.


Držadlo je vyrobeno z recyklovatelného plastu. Nůž byl navržen pro každodenní používání v kuchyni se zvláštním důrazem na ergonomii, praktičnost a bezpečnost zaručenou měkkým povrchem rukojeti Softgrip. Součástí sady je univerzální 20cm nůž , nůž na maso (cm), nůž na pečivo (cm), malý nožík na ovoce a zeleninu (cm), vykosťovací nůž (cm) a nechybí ani ocílka.


Fiskars nůž

To vše se pohodlně vejde do pěkného, dřevěného bloku, který je pochopitelně rovněž součástí balení. Díky provedení z kvalitní borové oceli je toto pracovní náčiní velice kvalitní, odolné a vyznačuje se dlouhou. Kompletní informace o produktech značky FISKARS - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě. Produkty FISKARS na jednom místě - Heureka.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Their internationally recognised brands include Gerber and Iittala. Je ideální k okrajování ovoce a zeleniny. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Skladem 1modelů od oblíbených značek např. Victorinox, Mikov, Opinel. Vai Tu aizraujies ar dārzniecību, amatniecību, tam nav nozīmes, mums ir viss nepieciešamais.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky