úterý 18. srpna 2015

Elastek 40 special mineral technický list

Dále se používá jako izolace spodní stavby proti zemní vlhkosti, gravitační a tlakové vodě. Ve střešních pláštích je. MODIFIKOVANÉ ASFALTOVÉ PÁSY. Naše odbornost je opřena o teoretické i. Glastek special Mineral technický list , foto (pdf).


Elastodek special mineral se používá jako spodní modifikovaný asfaltový pás, ve skladbách vícevrstvých vodotěsných izolací střech. Charakteristika a použití. Používá se i jako ochrana proti radonu. Na původní hydroizolaci je nutné použít pro renovaci dva pásy – např. Provádění hydroizolace z asfaltových.


Elastek special dekor technický list. Nosná vložka je polyesterová rohož. Technický list ke stažení zde. Nahlásit další obrázek. Kč lepenka -pás podkladní IKO Armourbase PRO 30mbal.


Na horním povrchu je pás. ELASTODEK special dekor. Doba realizácie Kontaktná osoba. Pás svými parametry odpovídá.


Naše firma se může pochlubit více než dvacetiletou praxí v oblasti hydroizolačních a tepelně izolačních prací na plochých střechách, spodních stavbách, terasách, balkonech a jímkách. Find out more at your local branch. Creates a continuous protective polymer film for a variety of roof surfaces.


This success is primarily a result of our three-point approach to keeping step with environmental awareness and our customers’ needs. Kročejová izolace do podalh s lehkými roznášecími deskami. Lze použít také do konstrukcí s betonovými nebo anhydritovými roznášecími deskami. CEMIX, typ 1(komerční prostory, technické zázemí).


Ochrana svislé izolace extrudovaným polystyrenem tl. I have a Velocity that is in need of replacement. Podrobnější informace o použití POLYDEKU a technologii jeho pokládky jsou obsaženy v příručce „POLYDEK – Montážní návod“.


PVC - P hydroizolace střechy mechanicky kotveno např. Budeme stavět svépomocí poměrně větší dům s třemi byty. Je ve svahu a spodní patro je téměř celé v zemi a nad námi je velká louka. Myslíte, že je to správná skladba ? Kotví se perimetr i když je.


DŮM HUDBY NA KOCANDĚ Fakulta architektury ČVUT. Varianty, dimenze, příklady skladeb a komplexní řešení detailů z hlediska ostatních vrstev a pohledu stavební fyziky naleznete v publikaci KUTNAR Ploché střechy. Podklad pro asfaltové pásy byl před tím natřen asfaltovou emulzí DEKPRIMER.


Z vnější strany byl nejdříve vybetonován podklad se žlábkem pro osazení drenáže a byla omítnuta suterénní stěna. GLASTEK SPECIAL MINERAL je vhodný pre parotesnú vrstvu šikmých striech so skladbou nad krokvami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky