čtvrtek 6. srpna 2015

Nylon látka metráž

Free Shipping Available. Check Out Nylon on eBay. Fill Your Cart With Color today! Top kvalita látek jaké jinde nenajdete.


Vážení zákazníci, chceme maximálně chránit zdraví našich zaměstnanců. Nepremokavá látka nylon je polyamid na rubovej strane potiahnutý vrstvou PVC (polyvinylchlorid), má teda vlastnosti odolné voči vode - látka je vodeodolná, nenasiakne vodu.

Nylon je pevný, odolný voči oderu a naťahovaniu, má vysokú odolnosť proti ultrafialovému žiareniu a poveternostným vplyvom. Milí zákazníci, v týchto dňoch náš e-shop funguje štandardne, vaše objednávky odosielame do dní. Dobu doručenia kuriérom však nevieme ovplyvniť, kedže sú kuriéri aktuálne veľmi vyťažení. Autorské vzory látok, potlač látok na mieru. Shop bavlněné látky, metráž ,látky pro patchwork,balíčky látek pro patchwork, krajky a další.


Nechajte sa inšpirovať nápadmi tímu domlátok. Prezrite si návody na rôzne výrobky z látok, či už užitočných alebo pre potešenie, stiahnite si strihy alebo sa len tak potešte pohľadom. Srdečně Vás vítáme na latka.

V našem e-shopu najdete velký výběr metrážových látek: Módní oděvní látky, kvalitní dekorační a čalounické látky nebo exkluzívní značkové látky – sortiment, který potěší srdce každé švadlenky či krejčího. Internetový obchod s látkami a textiliemi v metráži, prodej galanterie. Nabízíme oděvní, dětské, dekorační, potahové a speciální látky. Nepromokavá látka nylon je polyamid na rubové straně potažen vrstvou PVC (polyvinylchlorid), má tedy vlastnosti odolné vůči vodě - látka je voděodolná, nenasákne vodu. Podle způsobu zpracování nebo gramáže se může lišit jejich cena i kvalita.


Pokud si nejste jistá, která látka se hodí na váš plánovaný model, zde najdete naše metráže rozdělené právě podle vhodnosti na konkrétní použití - ať už se chystáte na kostým, večerní šaty, svatební oblek, svatební šaty, kalhoty nebo blůzku, taneční kostým, party šaty, plesové šaty nebo šaty do tanečních, zde si určitě vyberete. Nabízíme metrový textil, metráž , oděvní látky pro výrobu konfekce, velkoobchod. Skladem máme šatovky, kabátoviny, úplety, krajky, tyly, lny a jiné. Hedvábné látky - hedvábí metráž Hedvábí je přírodní ušlechtilé vlákno, které pochází ze zámotků bource morušového. Z hedvábného vlákna se zhotovují hedvábné tkaniny, které jsou ceněny pro zvláštní lesklý vzhle efekt a také určitou módní exkluzivitu.


Látky jako metráž pro oděvy, dekorační látky nebo potahové látky na nábytek - nabízíme pro veškeré možnosti použití široký sortiment. Látky metráž v tomto e-shopu je možné nakupovat již od metru. Rádi uspokojíme jak drobné, tak i velké zakázky. Vám rádi poskytneme informace o velkoobchodních cenách metrového textilu. Většinou jde o kvalitní látky původem z Itálie.


Jedná se o celé spektrum látek od bavlněných, lněných, hedvábných látek přes různé úplety, kostýmovky, šatovky, fleece, kepry, satény, šifony, rifloviny, šusťákoviny, manšestry, až po dekorační látky včetně čalounických a koženek. Naše rodinná firma se již více než let zabývá prodejem metrového textilu.

Zakládáme si na kvalitě služeb i materiálů. Najdete u nás – satén, brokát, podšívky, rongo, úplet, teplákovinu, bavlnu, len i hedvábí. Třeba i proševy, softshell či dekorační látky. Všetky informácie o produkte Metráž Látka nepremokavý nylon metráž (NL), porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Látka nepremokavý nylon metráž (NL). Obľúbený materiál bavlna v metráži pre Vaše skvelé krajčírske nápady.


V katalógu nemáme podrobnejšie informácie latka nepremokavy nylon metraz. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Cez ikonku Do obchodu navštívite priamo internetový obchod.


Vyberte si látky, metráž , galanterii, střihy a pomůcky pro stylové šití v jednom z našich sedmi obchodů nebo e-shopu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky