pondělí 24. srpna 2015

Elektrický sušák ručníků bílý

Elektrický sušák ručníků bílý

Užijte si výhody, které vám poskytuje elektrický sušák ručníků InnovaGoods Home Houseware bílý (tyčí)! Je jako stvořený pro nahřívání a sušení ručníků , ale dá se používat i jako elektrický sušák na prádlo. Vhodný do koupelny, ložnice a do dalších místností, kde najde uplatnění. Náhrada za vyřazený produkt SU110. Topné žebříky Do obchodu Koupelnovévybavení.


Sušák lze nainstalovat na zeď jako závěsný sušák nebo o zeď opřít a zafixovat horními úchyty. Uvnitř topného tělesa je umístěn. Tento chytrý sušák je konstruován tak, aby nesnižoval tepelný výkon Vašeho radiátoru (v případě uchycení na radiátor, nebo koupelnový žebřík).


Je vhodný i do těch nejmenších koupelen, protože jde sklopit tak, aby zabral jen minimum místa. Po vysušení prádla, ručníku či utěrky je možné sušák zcela sklopit. Sušáky na prádlo) Hodnocení produktu: (recenzí). Veškerý obsah těchto webových stránek, včetně fotografií, textů, filmů, ikon, grafiky a ostatních prvků je chráněn zákonem o autorství. Další možností, jak si pořídit zajímavý designový topný žebřík do koupelny, je vybrat vhodný topný žebřík primárně určený pro teplovodní vytápění a dodatečně ho osadit topnou tyčí.


Elektrické sušáky ručníků a obuvi. Podle potřeby ho lze zavěsit na stěnu nebo nechat volně stát. Detail produktu Do obchodu. Jeho užitné vlastnosti vyniknou zejména v době mimo topné sezóny.


Zahřátí na užitnou teplotu trvá cca minut. Povrchová provozní teplota je cca. Provozní povrchovou teplotu dosahuje během - minut po.


Sušák na ručníky by měl být instalován minimálně 6mm nad zemí. E se připojuje k elektrické síti. Fotografie produktů slouží pouze k ilustrativním účelům. Zboží ze stejné kategorie: Pře.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Sušák ručníků na otopná tělesa - ocel s kvalitním a voděodolným lakem. Otočný elektrický sušák ručníků a osušek dokáže při malé spotřebě energie kvalitně usušit Vaše mokré ručníky.


Vysoký poměr výkonu a spotřeby. Vhodné k instalaci na stěnu pomocí šroubů. Konstruováno pro použití. Umístění sušáku V koupelnách a sprchách lze radiátor instalovat do.


Praktická a pohodlná sušička na prádlo ,rychle suché oblečení. Sušička je ideální pro rychlejší sušení prádla v zimě, a to zejména v chladném počasí, dešti nebo vlhkosti. Klikni pro zobrazení většího obrázku Přidat k oblíbeným. Prodám elektrický sušák ručníků, bílý ze Sika z Brna.


Sušák se upevňuje pomocí dvou nástěnných úchytů, které umožňují otáčet ramenem kolem svislé osy. Tím nabízí lepší skladnost a široké možnosti využití. Je vyroben z bíle lakované oceli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky