úterý 18. srpna 2015

Stolové desky z masivu

Stolové desky z masivu

Masivní stolové desky jsou vyrobeny převážně z bukového masivního dřeva a dýhované stolové desky z bukové dýhy na nosné desce. Teakové stolové desky jsou vyrobeny z teakového dřeva pocházenjícího z teakovýcz plantáží a jsou dodávány v surovém stavu. Před použitím doporučujeme desky napustit impregnačním olejem.


Stolové desky z masivu

Stolové dosky z dreveného masívu. Masívne stolové dosky sú vyrábané na mieru , prevažne z tvrdých drevín. Vďaka zvýšenej odolnosti a dlhej životnosti sú vhodné najma ako masívne stoly pre reštaurácie, kaviarne ale aj bary a bistrá. K stolovým doskám z masívu odporúčame použiť niektorú z naších stolových nôh. Naše stolové desky budou skvělé v každé restauraci nebo kavárně.


Přidat do seznamu přání. Jedná se o novinku v naší nabídce - stolové desky z bukového nebo dubového masivu. Zákazník má možnost si vybrat atypický rozměr desky , který mu individuálně naceníme.


Ze stejného materiálu jsme schopni vyrobit desky k barovému pultu, odkládací polici a další. Dodacia lehota 2-týždni, pre upresnenie kontaktujte predajcu. Přírodní stolové desky z masivu Litujeme, ale v této kategorii se nenacházejí žádné produkty. Desky moříme do různých.


Vytvořte si stůl podle vlastní chuti. V naší nabídce naleznete stolové desky vhodné do interiéru i exteriéru. Mít na výběr je úžasné – i když sháníte stolní desku. Proto jich máme tolik z masivního dřeva, tvrzeného skla i dalších materiálů s různými povrchovými úpravami a rozměry. V této kategorii naleznete stolové desky s dýhovaným povrchem, nebo desky z masivu.


Oba typy stolových desek jsou vhodné pro individuální montáž na naše stolové podnože. Sú určené pre použitie v reštauráciách, bistrách, kaviarňach alebo baroch. Jaké stolové desky máme v nabídce? Nejoblíbenější jsou samozřejmě čtvercové desky , které se skvěle hodí na vnitřní i venkovní použití. Vyberte si z široké nabídky rozměrů a nezapomeňte také na dekor.


Proč si vybrat právě u Forliving? Uvažujete o výměně již nevyhovující stolové desky či koupi nového stolu ? Konstrukce Metropolis 60. Kombinujte spolu materiály, a nejlépe ty přírodní.


Vrchní stolová deska zesílená na 36mm dává stolu krásný vzhed. Rozměr stolové desky je 120x80cm. Nohy pod stolovou deskou jsou z odolného bukového masivu , v průřezu 7x7cm. Hrany stolové desky jsou opa.


Povrchová úprava desek je tvořena matným dvousložkovým tvrzeným lakem PUR. Za příplatek nabízíme dubové desky ve speciální ostařené kartáčované úpravě (viz obrázek), tyto desky nemají na povrchu moderní. Spárovkou nazýváme dřevěnou plotnu, která je slepená z dřevěných přířezů.


Spárovka se využívá hlavně k výrobě nábytku, schodišť (nášlapů, schodnic a podstupnic) a také k výrobě pracovních či kuchyňských desek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky