čtvrtek 6. srpna 2015

Kuchyňské desky umělý kámen

Z umělého kamene nebo také technistone se vyrábí jak kuchyňské pracovní desky tak koupelnové desky pod umyvadlo. Zaručují dokonalý vzhled povrchu a jeho vlastností i po letech jeho používání. Povrch tohoto materiálu je neporézní, díky čemuž se na něm nezachytávají nečistoty ani bakterie a splňuje ty nejnáročnější požadavky na hygienu.


Pracovní kuchyňské desky z umělého kamene jsou. Vyrábíme kuchyňské pracovní desky , dřezy a obklady kuchyní z umělého kamene na zakázku. Přírodní kámen na kuchyňské desce nabízí velkou škálu designových možností a vydrží i několik generací.


Přírodní i umělý kámen je ve všech těchto oblastech volbou bez kompromisů. Nabídne Vám prvotřídní design a skvělé užitné vlastnosti. Kuchyňské pracovní desky jsou nejnamáhavějším místem v kuchyni. K dosažení kompaktnějšího vzhledu celé kuchyně je desky na kuchyňskou linku možné doplnit o kamenné obkladové panely stěn ze stejného, podobného či úplně jiného materiálu.


Kuchyňské desky umělý kámen

Corian nebo Hanex sice umíme, ale na pracovní desky do kuchyní je příliš nedoporučujeme. Dají se sice bezespárově napojovat, ale díky velkému podílu pryskyřic nejsou příliš mechanicky a teplotně odolné. Provedení kuchyňské pracovní desky z umělého kamene Swanstone je kvůli tloušťce materiálu odlišné. Pro další informace nás prosím kontaktujte. Další informace ke kuchyňským pracovním deskám najdete v sekci kuchyňské pracovní desky z umělého kamene.


Děkuji pracovníkům firmy Granit Holec za perfektně provedenou práci! Zároveň bych chtěla firmě poděkovat za pochopení, s jakým mi vyšli vstříc při domlouvání termínů pro zaměření a instalaci desky. Vše proběhlo k mé velké. Naše kuchyňské pracovní desky testujeme tak, aby zvládly až let používání a na tyto roky vám také poskytujeme záruku.


Kromě desek ve standardních rozměrech nabízíme i pracovní desky na míru, které se vám maximálně přizpůsobí. Tyto pracovní desky na míru jsou vyráběny z řady materiálů - z laminátových desek. DUOLIT – umělý kámen přeměníme v nábytek Pořiďte si kuchyňskou desku z umělého kamene. Naše společnost je specialistou na umělý kámen a jeho zpracování.


Zabýváme se také výrobou nábytku. Nabízíme vám barové nebo kuchyňské desky z akrylátového kamene, ale i elegantní řešení recepčních pultů. Umělý kámen je jedinečný materiál, díky kterému je každodenní údržba kuchyňské linky velmi snadná. Naše pracovní desky ocení ti z Vás, kteří chtějí při každodenním vaření využít plný potenciál své kuchyně. Ať už zvolíte žulu či umělý kámen , získáte praktického pomocníka na celý život, který bude vždy sedět Vašemu vkusu.


Kuchyňské desky umělý kámen

Všechny pracovní desky z kamene vyrábíme na míru dle přání zákazníků. Umělý kámen není v interiérech žádnou novinkou, již několik let skvěle nahrazuje kámen přírodní, protože je cenově dostupnější a je k dostání v mnoha nápaditých designech. Jelikož dokáže odolat velké zátěži je často využíván na kuchyňské pracovní desky. Konglomerát kamene je ukrytý pod názvy Technistone, Silestone či Quarella. Síla desky může být libovolná, obvykle – 40mm.


Celý průběh zpracování kamene, zaměření, výroby a montáže kuchyňské desky si můžete prohlédnout na videu zde. Přesná cena závisí na druhu materiálu a jeho exkluzivitě. Tesera - přírodní a umělý kámen s tradicí. Protože jsme specialisté na zpracování přírodního i umělého kamene, nabízíme vám tyto produtky. Kamenné obklady, dlažby, okrasné kameny, umělý kámen , ale i stavební chemie.


To vše nabízíme na našem eshopu. Rádi vám pomůžeme s výběrem vhodného kamene.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky