pátek 28. srpna 2015

Rýže basmati 10kg

Rýže basmati 10kg

Stala se právem jedničkou na trhu s basmati. Rozana offers a good quality product and superb value for money. Perfect for everyday cooking. Díky klimatu a úrodné půdě se tento druh rýže pěstuje v podhůří Himalají, odkud všechny kvalitní druhy basmati rýže pochází. For best we recommend you soak the rice in cold water for minutes,.


Take a large pan and add measures of cold water to measure of basmati. Bring to the boil, reduce to a low heat, cover and simmer for - mins until. Remove from heat, stand. It can only be grown and harvested in one place on earth, at the foothills of the Himalayas.


Není tedy tak docela pravda, že by tato rýže patřila jen do nějaké zahraniční kuchyně, i v Česku už má své místo,“ říká Hanaa Khodabocus, která do Česka dováží různé druhy rýže z celého světa. It is purity and quality guaranteed. Je to rýže , která lepí, takže se hodí zejména k jídlům s omáčkou.


F re e Shipping Available. You must be logged in to post a review. The grains are not too small and it keeps well. I just wish it was a bit cheaper. Dokonalost této jedinenčné rýže pochází z ojedinělého klima tohoto regionu.


Momentálně nedostupné 4Kč Detail. Osobní odběr ve skladu ve Valašském Meziříčí je opět aktivní - je možno platit pouze bezkontaktně platebními kartami. Zásilkovny jsou aktivní - pouze v omezeném množství poboček. Převážně slouží jako příloha k pečeným nebo grilovaným masům nebo jako součást klasické biryani. Bas z hindštiny znamená vůně a mati znamená plný, tedy v překladu do češtiny plná vůně.


Basmati rýže ( Basmati Rice), Khyber 10kg. Fill Your Cart With Color today! Salaam a name known for quality and excellence brings you the finest basmati rice found in Punjab today.


Pokud ji správně uvaříte, zrna zůstanou krásně oddělená. Free delivery - TCs apply. Uvařená rýže se proto nelepí a je krásně sypká. Hodí se výborně k indickým kořeněným pokrmům , ale také na přípravu rizota nebo jako příloha k masným a rybím pokrmům evropské kuchyně. This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible.


Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful. Drain well, cover and let stand for minutes then lightly fork through the grains and serve. Store in a cool dry place.


Manufacturer’s Address. The Trophy Seal of Quality Each pack comes to you with guaranteed Quality Standards of Indo European Foods products. Voda z jejích řek dává život úrodné půdě smaragdově zelených polí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky