středa 19. srpna 2015

Narážecí hlava krakonoš

Pořiďte si narážecí hlavu vhodnou pro váš oblíbený druh piva. Seznam pivovarů s typy nařážečů jsme pro vás sepsali do přehledné tabulky. A pokud si vyberete, neváhejte, navštivte náš e-shop a narážecí hlavy si objednejte! Pro naražení sudu s pivem je nutná narážecí hlava.


Slouží k propojení výčepního zařízení a sudu.

Na českém trhu pivovary používají druh narážecích hlav. Naražežecí hlava bajonet, narážecí hlava plochá (žehlička) a narážecí hlava kombi. Narážecí hlava na sud KEG - plochá či flach, (typ A), od předního evropského výrobce MICROMATIC.


Pivovary a používané narážecí hlavy Narážeč piv. Narážeče na víno či šťávu pohodlně připojíte na bag in box nebo kyvetu pomocí rychlospojek. V případě nejasností nás kontaktujte , rádi vám s výběrem vhodného narážeče nebo narážecí hlavy pomůžeme. Umíte vybrat správnou narážecí hlavu pro sud konkrétního pivovaru.


Právě pro vás jsou určeny následující seznamy narážečů a pivovarů.

Narážecí hlavu lze použít na pivovary - Brno minipivovar Pegas, Brno minipivovar U Richarda, Brno pivovar Starobrno, Bzenec minipivovar, Český Krumlov-Eggenberg, Dalešice, Děčín, Frýdek-Místek minipivovar, Hanušovice-Pivovar Holba, Harrachovminipivovar Novosa Hodonín minipivovar, Humpolec-Rodinný pivovar Bernar Kopřivnice minipivovar, Krušovice, Liberec minipivovar. Při výrobě se nepoužívají žádné konzervační látky. Obsah alkoholu: obj. Budějovice bajonet Budějovický měšťanský pivovar Č. Proplachový adaptér KORB, CELLI.


Krakonoš Plzeňský Prazdroj. CESK nebo Společnost) v souvislosti s účinností nařízení Evropského Parlamentu a Rady EU č. Spacematic Kombi Narážecí hlava. Obecné nařízení o ochraně osobních údajů, známé též pod zkratkou GDPR, a zákona č. Pro pivovary: Brno pivovar-Starobrno, Český Krumlov-Eggenberg, Dalešice-Dalešické, Děčín-Kapitán-Admirál-Děčínské, Hanušovice-Holba, Humpolec-Bernar Krušovice-Krušovice, Litoměřice-Kalich, Litovel-Litovel, Opava-Zlatovar, Ostrava-Ostravar, Pražské pivovary-Staropramen-Braník, Přerov pivovar Zubr-Zubr, Svijany, Trutnov. Nabizím k prodeji narážecí hlavu Korb od výrobce MicroMatic. Cena včetně DPH V případě dotazů mně neváhejte kontaktovat.


Zakoupené zboží lze zaslat poštou nebo vyzvednout v Pra. Kč Fotografií (1) Specifikace. Použití pro pivovary: Svijany, Brno minipivovar Pegas, Brno minipivovar U Richarda, Brno pivovar Starobrno, Bzenec minipivovar.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies a jim podobné síťové identifikátory. Nepasterizovaný a nestabilizovaný světlý ležák, který zraje ve sklepě přibližně dní.

Vařené pouze na Vánoce, Velikonoce a příležitostně. Speciálně zraje ve sklepě přibližně dní. Na 5l sudy existuje speciální narážecí hlava , která by měla pasovat na všechny druhy.


Jak se o výčepní zařízení starat? Profesionální narážecí hlava PLOCHÝ Micro Matic pro naražení KEG sudu. Nejčastěji používanou narážecí hlavou je bajonet potom plochá a nejméně rozšířená je hlava kombi. V detailu každého narážeče je seznam pivovarů, pro které lze narážeč použít.


Základní specifikace Narážeč piv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky